Om oss

Vi, Eva och Anders Sundström även kallade EvAnders, ett reslystet par i våra bästa år från Finnboda Hamn, Stockholm utgör Sundström Travel.

Inspirerade av vår Jorden Runt på 365 dagar 2005 och 2006 har vi under åren arrangerat ett flertal resor för vänner och bekanta till några av våra pärlor i världen.

Vi har drivit denna ”reseklubb” på vår fritid och har vanligtvis haft 4 till 6 olika reseprojekt på gång per år men med ambitioner att utöka vår verksamhet.

2016 ändrades förutsättningarna och vi kommer att ha mer tid för fler reseprojekt!

Att resa är att stilla sin nyfikenhet – nåja, ju mer man reser desto större blir nyfikenheten. Vi är fascinerade av andra kulturer och lär oss mer och mer om denna fantastiska planet. Resandet ger nya perspektiv och värderingar – det är oundvikligt -perspektiv på våra liv, på Sverige och tänk så mycket vi lärt av oss av de kulturer vi mött. Med ödmjukhet och respekt för andra människor och kulturer är resandet en livsnjutning.

Det har även gett oss många nya vänner – både i våra medresenärer och andra människor vi träffat under resorna, i slutändan är det mötet med människan vi kommer ihåg och som verkligen berikar resandet.

Vi fokuserar därför på att kunna ge det där lilla extra och arrangerar i första hand resor till länder som vi själva besökt och där vi har personliga kontakter. Det ger både möjligheter att kunna erbjuda våra medresenärer trygghet och samtidigt en variationsrik upplevelse.

Vår resefilosofi

När vi organiserar resor, skapar vi ramverket men det är upp till våra resenärer att måla själva tavlan! Med andra ord, vi låter er ta många initiativ och skapa egna upplevelser på de platser vi besöker.

Vill du ha hjälp att skräddarsy din egen resa, så hjälper vi naturligtvis till med det!

Att resa med Sundström Travel

Många frågar oss om vad som händer om jag blir sjuk och inte kan följa med på en bokad resa?
Vårt allmäna svar är att du är personligt anvarig för att säkerställa att du har nödvändigt skydd. Vår rekommendation är att komplettera din hemförsäkring med en reseförsäkring som försäkringsbolagen erbjuder. I de flesta fall är det en en extrakostnad på cirka 200 kronor per år så har du inte detta i din hemförsäkring – kolla vad din försäkring innefattar och komplettera snarast om det behövs. Inte bara för denna resa utan också för framtida reseprojekt.
Alternativt kan du köpa en separat reseförsäkring på t e x Gouda försäkring.
Tänk på att försäkringen skall vara tecknad innan betalning av resan.

Vi samarbetar ibland med Odenresor när det gäller flygen så den betalar du direkt till Odenresor med kort. Majoriteten av de kort som finns på marknaden har en försäkring så det är bra att betala den delen med kort. Rent praktiskt kommer vi att ge er mailadressen och telefonnummer till vår kontaktperson Lasse Bacs i Göteborg. Han kommer då att ge er säker länk där ni lägger in ert kortnumret och övriga uppgifter för betalningen.

Anmälningsavgiften är i huvudsak en kostnad för att boka de ej ombokningsbara flygbiljetterna eller andra kostnader som inte är avbokningsbara och är inte återbetalningsbar.

Slutfakturan från Sundström Produktion AB skickas ut cirka 45 dagar innan avresan – kan variera från resa till resa beroende på vilka utlägg vi behöver göra.

Angivna priser på flyg är med nu gällande flygskatter.

Avbokningsregler Sundström Produktion AB

Från bokningstillfället fram till 125 dagar innan avresa 10% av resans totala pris.
124 – 95 dagar innan avresa 25% av resans totala pris.
94 – 65 dagar innan avresa 50% av resans totala pris.
64 – 45 dagar innan avresa 75% av resans totala pris.
44 – 0 dagar innan avresa 100% av resans totala pris.

Kontaktuppgifter
Eva 073-3996464
Anders 070-5181655

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.

Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti

Länk till:

https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/ansok-om-ersattning-ur-resegarantin

Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet

Länk till:

https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/anmal-reseverksamhet